NL | FR | EN


Financiering

Het voorstel van LLEDD.BE is deze investering te koppelen aan een financieringsmodel. Op deze wijze is er geen investering nodig waardoor er geen aantasting van uw cash flow plaats heeft.  Uiteraard dient dit wel te gebeuren onder voorbehoud van goedkeuring van de financieringsmaatschappij. Graag informeren wij u over de voorwaarden.

- U kan uw financiële middelen blijven aanwenden voor kernactiviteiten
- Omzetting van investering in operationele kosten
- Onaangetaste kredietlijnen bij uw banken
- Tijdwinst in administratief proces

Indien U kiest om de investering uit eigen middelen te financieren is dit ook mogelijk.  Ervaring wijst wel uit dat dit het project kan vertragen wanneer dit extra budget niet is voorzien.  Daarom verkiest LLEDD.BE de leasingoptie als basis voor te stellen.

Huur

Ondanks de duidelijke voordelen van LED-verlichting, twijfelen sommige zakelijke gebruikers nog over de investering omwille van problemen met kwaliteit van sommige merken en omwille van de relatief hoge investering.

• LLEDD.Be heeft met onze LED leasing formule een antwoord. Het leasingbedrag zal lager zijn dan uw maandelijkse kosten van electriciteit en vervangingen. De audit en uitgewerkte analyse zullen dit aantonen.

• Bedrijven kunnen overstappen op LED-verlichting zonder enig kwaliteitsrisico. De totale kosten van verlichting dalen meteen, zonder investeringen , en de lampen worden gratis vervangen bij defekt.

• Kwalitatieve LED-lampen zijn relatief duur maar gaan langer mee en hebben 5 jaar garantie. Zulke lampen zijn voor bedrijven dan ook eerder een investering in plaats van een verbruiksgoed. Veel bedrijven willen niet in één keer zo’n grote uitgave doen. Leasing maakt het mogelijk om direkt over te gaan op LED-lampen.  De maandelijkse huur zal lager zijn dan uw huidige fakturen.

• De LLEDD.BE leasing-oplossing zorgt voor een positieve cashflow zonder aanwending van eigen middelen, extra budget  of investeringen.

• De maandelijkse fakturen kan u boeken als kosten ipv investeringen.  Dit heeft dus ook positieve invloed op uw financiële ratio’s
Aanpak

LLEDD.BE start met een afspraak bij U ter plaatse om de voordelen en mogelijkheden van LED verlichting af te toetsen met uw omgeving.De terugverdientijd

LLEDD.BE zal de terugverdientijd vermelden. Dit is de tijd nodig om de investering in relatie tot de energiekosten terug te verdienen.Financiering

Wij stellen de investering voor in een financieringsmodel. Op deze wijze is er geen aantasting van uw cash flow.Aankoop

Wij beantwoorden al uw vragen over LEDs. U kan rekenen op onze expertise om het meeste uit onze samenwerking te kunnen halen.

ENKELE VAN ONZE KLANTEN