NL | FR | EN


Onze aanpak

LLEDD.BE volgt een eenvoudig stappenplan om u te helpen. Alles start met een afspraak bij u ter plaatse om de voordelen en mogelijkheden van LED verlichting af te toetsen met uw omgeving.

1 - Afspraak en audit

We starten met een afspraak bij U ter plaatse om de voordelen en mogelijkheden van LED verlichting af te toetsen met uw omgeving.  Na deze afspraak plannen we een audit indien we samen zeker zijn dat LED relamping een oplossing is voor uw bedrijf.

De audit omvat een inventaris van de huidige verlichting met een overzicht van uw huidige kosten op gebied van verbruik KWh en CO2. Tevens brengen we uw interne en externe kosten ivm vervanging van lampen in kaart.

Tijdens de audit komen we bij uw bedrijf langs en gaan samen de gebouwen bekijken. Deze bijkomende check is gericht op het toetsen van de lichtopbrengst en de totale lichtbehoefte van de bestaande verlichting.

 

2 - Offerte

Op basis van de inventaris en van uw wensen zal LLEDD.BE een uitgebreide offerte en auditverslag opstellen.

Hierin worden volgende zaken toegelicht en uitgewerkt: de totale investering, de terugverdientijd van deze investering, de besparing van het energieverbruik,  het recyclen van de bestaande verlichting, het jaarlijks onderhoud, en het huurbedrag.

LLEDD.BE zal in de offerte ook de terugverdientijd vermelden. 

Ondanks de duidelijke voordelen van LED-verlichting, twijfelen sommige zakelijke gebruikers nog over de investering omwille van problemen met kwaliteit van sommige merken en omwille van de relatief hoge investering. Het voorstel van LLEDD.BE is deze investering te koppelen aan een financieringsmodel.

 

3 - Realisatie

Na goedkeuring van de offerte wordt de installatie verzorgd door een door ons erkende en opgeleide installateur en/of eventueel de bedrijfsgebonden installateur. Dit wordt in nauw overleg met u gedaan, zodanig dat de reguliere bedrijfsvoering hierbij niet of nauwelijks word gehinderd. 

Bent U geïnteresseerd in de energiebesparing die onze LED-lampen U kunnen opleveren, maar heeft U toch nog twijfels? Vraag dan een proefinstallatie aan.  Wij voorzien een ruimte met onze LED-lichten. Zo kunt U kennismaken met onze producten. Benieuwd? Maak een afspraak.
Aanpak

LLEDD.BE start met een afspraak bij U ter plaatse om de voordelen en mogelijkheden van LED verlichting af te toetsen met uw omgeving.De terugverdientijd

LLEDD.BE zal de terugverdientijd vermelden. Dit is de tijd nodig om de investering in relatie tot de energiekosten terug te verdienen.Financiering

Wij stellen de investering voor in een financieringsmodel. Op deze wijze is er geen aantasting van uw cash flow.Aankoop

Wij beantwoorden al uw vragen over LEDs. U kan rekenen op onze expertise om het meeste uit onze samenwerking te kunnen halen.

ENKELE VAN ONZE KLANTEN