NL | FR | EN


Terugverdientijd

LLEDD.BE zal in de analyse de terugverdientijd toelichten.  Dit is de nodige tijd om de totale investering in relatie tot de energiekosten terug te verdienen. Deze terugverdientijd is gebaseerd op de intensiteit van het gebruik van energie, de actuele energieprijs en de door u gekozen oplossing.  Ook TCO (Total Cost of Ownership) wordt uitgewerkt. 

TCO : De besparing van de totale verlichtingskosten bestaat uit drie delen:

1. Vermindering van elektriciteitskosten als gevolg van lager energiegebruik verlichting alsook minder verbruik van de koelinstallatie of airconditioning.
2. Kosten van vervanging conventionele lampen versus investering in LED.
3. Installatie- en onderhoudskosten (arbeid) van conventionele lampen versus eenmalige installatie van led-lampen.

De aantrekkelijkheid van LED is voornamelijk afhankelijk van de gebruiksuren per week en het verschil in verbruik tussen de oude en de nieuwe lampen. De elektriciteitskosten per kWh en de arbeidskosten zijn andere belangrijke factoren.
Aanpak

LLEDD.BE start met een afspraak bij U ter plaatse om de voordelen en mogelijkheden van LED verlichting af te toetsen met uw omgeving.De terugverdientijd

LLEDD.BE zal de terugverdientijd vermelden. Dit is de tijd nodig om de investering in relatie tot de energiekosten terug te verdienen.Financiering

Wij stellen de investering voor in een financieringsmodel. Op deze wijze is er geen aantasting van uw cash flow.Aankoop

Wij beantwoorden al uw vragen over LEDs. U kan rekenen op onze expertise om het meeste uit onze samenwerking te kunnen halen.

ENKELE VAN ONZE KLANTEN